foradia mediambient

Comencen els concerts d’exaltació de la Música Festera

• Cada diumenge, fins a arribar als dies de festes, Alcoi celebrarà un concert d’exaltació de Música Festera • Tindran lloc al Teatre Calderón, a les 11:45h, entre els dies 24 de març i el 14 d’abril.

Cada diumenge, fins a arribar als dies de festes, Alcoi celebrarà un concert d’exaltació de Música Festera. Tindran lloc al Teatre Calderón, a les 11:45h, entre els dies 24 de març i el 14 d’abril.

L’ordre dels concerts està definit, com és habitual, en funció a l’antiguitat de les bandes, començant per la creada més recentment i tancant la més antiga. 24 de març: Agrupació Musical Serpis; 31 de març: Societat Unió Musical d’Alcoi; 7 d’abril: Societat Musical Nova d’Alcoi; 14 d’abril: Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

Ho han explicat el regidor de Cultura i Festes, Raül Llopis; el president de l’Agrupació Musical Serpis, Luis Castelló; el president de la Societat Unió Musical, Alfonso Yépez; el president de la Societat Musical Nova, Jose Antonio Llinares; el director de la Corporació Musical Primitiva, Àngel Lluís Ferrando; i el president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina.

Tal com comunica l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, “ja estan ací, els concerts d’exaltació de la Música Festera, deixem les paraules i donem pas a la música, la que ens fa tremolar, la que ens apassiona, eixa música que és fruit de la Nostra Festa, una festa turística internacional, un bé d’interés cultural que ens mereixem, un patrimoni emocional per a totes i tots els alcoians. Què sone el llenguatge universal, escoltem amb goig l’idioma fester, avant la música!”

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *