Foradia

El XIV Taller del Certamen Coral Fira de Tots Sants treballarà el ‘Requiem’ de Mozart

• El XIV Coral del Certamen Coral Fira de Tots Sants se celebrarà els dies 23 i 24 de març • Hi podran participar, prèvia inscripció, tots aquells interessats en aprofundir en el treball coral al voltant d’aquesta obra

El XIV Taller Coral del Certamen Coral Fira de Tots Sants se celebrarà els dies 23 i 24 de març al Centre Social Real Blanc de Cocentaina. Dirigit per Josep Robert Sellés, en ell es treballarà l’obra ‘Requiem’, de Mozart.

Hi podran participar, prèvia inscripció, tots aquells interessats en aprofundir en el treball coral al voltant d’aquesta obra, amb l’únic requisit de tindre-la preparada prèviament.

A la primera sessió tindrà lloc la concertació coral, amb l’assistència d’un pianista acompanyant; i al diumenge de matí s’afegirà una orquestra completa, amb la qual s’oferirà als assistents una visió global d’aquest monument sonor.

El Taller Coral formarà part de les activitats col·laterals al voltant del 39 Certamen Coral Fira de Tots Sants, que enguany se celebrarà el 10 de novembre de 2019.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *