foradia pressupostparticipatiualcoi

Compromís presenta la seua llista electoral a Alcoi amb la presència de Joan Baldoví i Aitana Más

• La llista ha sigut presentada a un acte celebrat a la Torre Na Valora, on s'han escoltat els discursos de Joan Baldoví i d'Aitana Mas • Una llista "renovadora" i capaç de dur a terme un projecte que té l'objectiu de "millorar el benestar de les persones"

Compromís Alcoi ha presentat la seua llista municipal, encapçalada pel regidor Màrius Ivorra. El segon lloc és per a Elisa Guillem; el tercer per a Alfredo Llorens; Pierre Hernández és el quart; l’actual regidora Begonya Doménech és la quinta; Àlex Cerradelo és el sisé. Tanca la llista la directora de l’IVACE, Júlia Company.

La llista ha sigut presentada a un acte celebrat a la Torre Na Valora, on s’han escoltat els discursos del diputat al Congrés de Diputats Joan Baldoví i d’Aitana Mas, cap de la llista a les Corts per la circumscripció d’Alacant. Tots dos han valorat la renovació que ha suposat el Pacte del Botànic per a la política valenciana i la necessitat que els valencians tinguen representació a Madrid.

Màrius Ivorra ha sigut qui ha tancat l’acte, qualificant la seua llista com “renovadora” i capaç de dur a terme un projecte que té l’objectiu de “millorar el benestar de les persones” i “d’activar l’economia sostenible d’Alcoi“.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *