foradia ivace

La fórmula del canvi

• Així que hem de fer un pas endavant, també als municipis i fer política per a la gent, correctament i servint bé als veïns i veïnes • És sens dubte, una candidatura que aglutina espais i sensibilitats. Podem Alcoi amb Naiara Davó. La primera alcaldessa de la nostra ciutat.

Per als qui ja em coneixeu, una grata salutació. Per als qui no, sóc Josep Cortés, formador, metal·lúrgic, escriptor de poesia i novel·la, i anterior cap d’Esquerra Republicana a Alcoi i comarca.

Ara més que mai cobra sentit fer política. Perquè ens han dividit entre pobles, entre comunitats, ens han dit a alguns que som malfaeners, a altres aprofitats, ronyosos, pesseters, insolidaris…i mentre tota aquesta anomalia d’adjectius qualificatius han anat, i van circulant perquè ens barallem entre nosaltres, ells ens han fet el llit, ens han buidat les butxaques, ens han estafat i s’han rigut de la nostra bona fe.

Així que hem de fer un pas endavant, també als municipis i fer política per a la gent, correctament i servint bé als veïns i veïnes.

Jo he fet el pas endavant. I ací estic formant part de l’equip de Naiara Davó per a les properes eleccions municipals. Quan em va convidar a emprendre aquest camí de seguida em van vindre al cap les circumstàncies personals i laborals, i tot seguit vaig preguntar per la proposta de ciutat que tenien pensada.

Em vaig sentir tan identificat amb la proposta de canvi que no vaig poder fer altra cosa que dir que sí. Però com que jo ja conec el pati polític, sé que no sols és el programa el que t’il·lusiona, la gent que forma l’equip també és importantíssima. Així que el següent pas va ser anar a algunes reunions per a conèixer a la resta de persones amb les quals, amb una mica de sort, formaria equip. I que vaig a dir-vos. Vaig quedar meravellat d’ells i d’elles. Són una gent fantàstica, solidària, de gran cor, humil i treballadora. En resum, un conjunt de persones de totes les edats, meravelloses que tenen la ferma decisió de fer possible un Alcoi més just, solidari, igualitari, respectuós amb tothom, festiu, cultural, innovador, il·lusionant, que aposta pel treballador i les treballadores, per la creació de nous llocs de treball de qualitat, per la modernització, l’adaptació, i sobretot participatiu i inclusiu.

Des del minut zero em vaig sentir com a casa, i això és precisament el que voldria que experimentàreu amb aquesta formació, amb la candidata, i amb els seus futurs regidors i regidores.

Jo ho tinc molt clar, en Podem Alcoi, i la nostra alcaldable Naiara Davó està la fórmula del canvi. Ací estaran, i jo també estaré, donant el màxim rendiment perquè tinguem l’Alcoi que volem. Perquè és un programa que no té nom, ni color, és un projecte per a totes i tots, vinguem d’on vinguem i pensem com pensem. És sens dubte, una candidatura que aglutina espais i sensibilitats. Podem Alcoi amb Naiara Davó. La primera alcaldessa de la nostra ciutat.

Font: Josep Cortés, membre de la candidatura de Podem Alcoi./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *