foradia barnasants

Abril comença de la millor de les maneres: amb pluja i amb la nova edició d’El Grat

• El 'Guernica' alcoià, d'Antonio Gisbert, l'última obra poètica de l'escriptor Francesc Pou, els motius de la despoblació del teuladí, l'estat de la Xylella fastidiosa, el llibre del 50 aniversari de l'IES Pare Arques... • El Grat, fidel a l'objectiu d'aportar el seu granet de zorra per tal de vertebrar les Comarques Centrals, recull les propostes més interessants per a visitar i gaudir dels municipis del voltant

Ha començat abril. I ho ha fet amb unes pluges que fan molt de bé a tot el paratge que ens volteja. No n’hi ha millor manera de començar el mes. O sí: amb un periòdic d’El Grat a la mà. 

El repartiment ja en marxa, des del dissabte 30 de març, perquè totes les veïnes i veïns de les Comarques Centrals valencianes que ho desitgen tinguen en les seues mans un exemplar d’aquesta 692 edició. 

Entre moltes altres, tindran l’ocasió de conéixer, a banda de les principals notícies i fets de l’actualitat més candent: el ‘Guernica’ alcoià, d’Antonio Gisbert, l’última obra poètica de l’escriptor Francesc Pou, els motius de la despoblació del teuladí a les comarques del voltant, l’estat de la Xylella fastidiosa, el llibre del 50 aniversari de l’IES Pare Arques…

A més, El Grat, fidel a l’objectiu d’aportar el seu granet de sorra per tal de vertebrar les Comarques Centrals, recull les propostes més interessants per a visitar i gaudir dels municipis del voltant. Per exemple, a Oliva el Poefest; a Gandia el festival Cortoons; a Bellreguard les Converses 2019 i l’exposició d’Antoni Miró sobre l’hospital Sueco-Noruec; a Ontinyent l’actuació ‘Molt de soroll per no res’; a Banyeres els Moros i Cristians; a Guadalest el Museu de Vehicles; a Agres el concurs de gossos de ramat…

S’aproximen eleccions. Pensem que és important conéixer a totes les formacions i candidats per tal de prendre la millor decisió a l’hora de votar. Per això, El Grat vos ofereix una anàlisi que realitza Javier Llopis sobre la realitat local. També podreu comparar l’anàlisi que fan els candidats polítics d’Alcoi sobre les eleccions generals, autonòmiques i locals. 

No ens oblidem de les festes d’Alcoi. Avui mateix es presenta el cartell que les representarà. Els amics de La Tipografia La Moderna han preparat un text amb consells per a “Quedar com un senyor posant a parir el cartell de festes”. També hem parlat amb el capità moro, Jorge Candela, que ens avança algunes sorpreses que ens esperen enguany.

Tot amb la col·laboració, a més dels millors comerços i professionals de l’entorn, de grans figures del món de la cultura, com són: Antoni Miró, Àlex Agulló, Josep Sou, Diana Sanus, Tere Mollá, Vicent Luna, Sergi Rodríguez i molts més.

Portada: serie Hospital Suec-Noruec Alcoi, Antoni Miró.

Font: Editorial./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *