Foradia ajualcoitel

Caixa Ontinyent millorarà el seu impacte social amb l’assessorament de la Universitat de València

• D’aquesta manera Caixa Ontinyent garantirà la seua adaptació a les noves exigències socials. • L'Administració Pública ja ha pres consciència de la necessitat que totes les empreses assumisquen comportaments que previnguen l'impacte global de la seua activitat.

La Universitat de València assessorarà a Caixa Ontinyent en l’adaptació de les seues polítiques de responsabilitat social. La rectora de la Universitat, María Vicenta Mestre, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, han signat un conveni entre les dues institucions.

El projecte serà desenvolupat pel professor Antonio Seguí, investigador i especialista en responsabilitat social de les entitats de crèdit. D’aquesta manera Caixa Ontinyent aproximarà la seua adaptació a les noves exigències socials.

La iniciativa sorgeix per la vertiginosa evolució de la societat i del sector financer, especialment amb la incorporació de noves tecnologies, la qual cosa comporta la necessitat que les entitats revisen i adapten les seues actuacions.

Cal ressenyar, a més, que l’Administració Pública, tant a nivell europeu com estatal i autonòmic, ja ha pres consciència, a través de diverses disposicions legals, de la necessitat que totes les empreses assumisquen, més com a obligació que com a bona pràctica, determinats comportaments que previnguen l’impacte global de la seua activitat.

En este sentit, Caixa Ontinyent és una caixa d’estalvis i, com a tal, la seua finalitat bàsica és contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu àmbit d’actuació. Per això, a més d’una activitat financera i d’una obra social dirigida específicament al seu territori, l’entitat té en compte l’impacte que la seua activitat puga generar tant en els seus grups d’interés (clients, personal, proveïdors, col·lectius i institucions) com en la societat en general i en el medi ambient.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *