foradia subscriutegrat

Màrius Ivorra: “Alcoi ha de ser lloc de creixement, d’oportunitats i d’opcions per al futur”

• Màrius Ivorra: “els ajuntaments han de tindre com a objectiu principal millorar i estendre la qualitat de vida de les persones". • Segons Ivorra, “Rodes Futura és una porta oberta a la nova economia, als nous treballs, a les noves empreses..."

Compromís planteja el desenvolupament de la indústria 4.0 i els serveis d’Alcoi per a fomentar la generació d’oportunitats, l’economia social i les pimes.

Tal com planteja el candidat a l’Alcaldia, Màrius Ivorra,“els ajuntaments han de tindre com a objectiu principal millorar i estendre la qualitat de vida de les persones. La nostra ciutat ha de ser molt més que un simple contenidor per a persones i serveis, com en altres ocasions es fomentava per part dels dirigents. Alcoi ha de ser lloc de creixement, d’oportunitats, d’opcions per al futur, de protecció, de seguretat, i també han de funcionar de forma àgil i eficaç”.

Una de les idees força de Compromís per al desenvolupament de la indústria alcoiana i tots els àmbits que comporta és l’aposta per Rodes Futura.

Segons Ivorra, “Rodes Futura és una porta oberta a la nova economia, als nous treballs, a les noves empreses… Una porta oberta a la col·laboració entre institucions, empreses o particulars d’àmbit europeu implicades en la modernització, internacionalització. On podran interactuar i canviar projectes, impressions i línies de treballs en les nostres institucions i teixit industrial”.

Aquest es pot configurar com un espai d’intercanvi de coneixement que revertirà íntegrament en la nostra ciutat, obrint noves vies de negoci a les nostres empreses, formant nous empresaris que puguen desenvolupar els seus negocis des d’una ciutat que estiga connectada amb la resta del món”.

Compromís també assenyala la importància del comerç, que “ha estat històricament un puntal important per a les nostres Comarques Centrals”. I en aquest sentit posa èmfasi en “la modernització, l’excel·lència i el producte de proximitat”.

Així mateix, “cal reforçar i impulsar els serveis complementaris a la indústria o servindústria (internacionalització, exportació, màrqueting, disseny, innovació, etc.) com a eina de diferenciació en un món global”.

Finalment, Ivorra recorda que aquesta legislatura, “des de l’oposició hem fet una gran quantitat de propostes per la modernització i excel·lència de les àrees industrials, autèntiques fixadores de l’economia a la ciutat, al mateix temps que hem impulsat la col·laboració entre àrees i professionals de diferents territoris, no sols de la comarca, també de la UE”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *