foradia cdturisme

L’aparició del Sant Jordiet conclou la Trilogia festera alcoiana

• Com a símbol de victòria, Sant Jordiet ha llançat les seues fletxes, un trilió, tal com ens va comentar ell mateix. • Una vegada el Sant Jordiet ha eixit del castell, s’ha dibuixat un solemne castell de focs d’artifici al cél.

Els guerrers orientals han guanyat al matí la possessió del castell d’Alcoi. A la vesprada, el bàndol cristià ha aconseguit recuperar-ho: de nou la bandera de la creu de Sant Jordi ha tornat a lluir a la part alta del castell.

Al finalitzar el dia, Sant Jordiet, representat enguany pel xiquet Juan José Valls, ha aparegut a la part alta del castell a lloms del seu cavall.

Com a símbol de victòria, Sant Jordiet ha llançat les seues fletxes, un trilió, tal com ens va comentar ell mateix. S’ha guanyat d’aquesta manera l’aplaudiment d’un nombrós públic expectant de l’espectacle.

Una vegada el Sant Jordiet ha eixit del castell, s’ha dibuixat un solemne castell de focs d’artifici al cél. D’aquesta manera conclou, un any més, la Trilogia festera alcoiana, de la qual han gaudit centenars de milers de persones.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *