foradia subscriutegrat

Novetats i ofertes la VIII edició de a la Fira del Motor de Gandia

• La VIII edició de la Fira del Motor, que se celebrarà entre els dies 3 al 5 de maig • El sector del motor a la ciutat de Gandia mou més de 1.200 treballs directes

Gandia prepara la VIII edició de la Fira del Motor, que se celebrarà entre els dies 3 al 5 de maig. Un total de 20.000 metres quadrats a l’aire lliure, amb més de 30 expositors que representaran 54 marques, més de 580 models, amb informació sobre totes les novetats i oportunitats que ofereixen els concessionaris i marques.

Enguany hi haurà vehicles d’alta gamma de segona mà i també vehicles elèctrics i híbrids, segons ha comentat el president de l’Associació de Concessionaris de la Fira del Motor, Víctor Moll. La Fira comptarà, a més, amb vehicles automatriculats “amb grans ofertes per a la ciutadania”. “Seran grans i bones ofertes per necessitat”, afirma Moll argumentant que enguany els concessionaris han experimentat certa baixada de vendes i, llavors, “necessitem donar eixida a aquests cotxes”.

Alicia Izquierdo, regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, per la seua banda, comenta que la “Fira del Motor de Gandia, ja consolidada després de huit edicions, suposa un impuls comercial innegable en el sector de l’hostaleria i el comerç de la ciutat durant els dies de celebració”.

L’any passat es van matricular vehicles per valor de 6 milions d’euros, aproximadament. Per altra banda, cal indicar que el sector del motor a la ciutat de Gandia mou més de 1.200 treballs directes, oferint contractes, per norma general, estables i ben remunerats.

Alicia Izquierdo afegeix que enguany la Fira del Motor serà especialment animada “perquè enguany coincideix amb la Fira d’Abril que se celebra als jardins de la Casa de la Marquesa i a més comptarem amb un Destapa’t especial el divendres 3 de maig”.

L’exposició estarà situada entre el passeig de les Germaníes, plaça del Prado, plaça del Tirant i els carrers Major, Sant Francesc de Borja, Duc Alfons el Vell i Rausell. Les motos també tindran un nou expositor en la plaça de l’Ajuntament.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *