foradia subscriutegrat

17 nous agents al cos de Policia Local de Gandia

El dia 18 d'agost s'iniciarà un procés selectiu per a sumar 34 nous efectius

Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat de l’Ajuntament de Gandia, ha informat que aquesta setmana s’han incorporat a la plantilla de la Policia Local 17 nous agents, dels quals, 13 d’ells són agents de mobilitat, i 4 interins.

Segons ha explicat Nacho Arnaucom regidor hui és un dia important perquè fa un temps que treballem per a augmentar la plantilla per compensar la baixa taxa de reposició que se’ns imposa i l’envelliment de la plantilla“.

Arnau ha volgut recordar que els processos selectius que s’havien posat en marxa van ser suspesos durant l’estat d’alarma i ara, una vegada represos, els nous agents s’incorporen a la plantilla per augmentar la presència policial de proximitat i en els barris. A més també es reforçarà un dispositiu especial de seguretat en la platja per a la campanya estival.

A poc a poc anem reprenent la normalitat amb aquestes incorporacions i, una vegada finalitzat el torn de mobilitat, ja tenim en marxa el procés selectiu per incorporar 34 nous efectius a la plantilla en el torn lliure” ha conclòs el regidor de Seguretat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *