foradia subscriutegrat

José Miguel Antolí: “Ciudadanos reeditaria en la Comunitat Valenciana un pacte ‘a l’andalusa’”

• Apareix en Ciudadanos Alcoi l'opció d'una escissió de per part dels que volen ser representats per José Miguel Antolí. • En qualsevol cas, la direcció alcoiana ens comunica que ara toca treballar per les eleccions autonòmiques i generals

S’aproximen nous comicis que deixaran pas a un nou panorama polític. Amb una gran quantitat de població que encara no ha decidit el seu vot, són moltes les possibilitats i molts els possibles escenaris que es poden materialitzar. Fins que no arribe el moment no es podran extraure conclusions fermes. Però sí que podem conèixer les interpretacions que fan les diferents forces polítiques. Ens les comenten representants de cada formació política alcoiana.

Davant les informacions que afirmen que Rosa García és la candidata a l’alcaldia per part de Ciudadanos Alcoi, la direcció de la formació ens comenta que, a dia de dijous 11 d’abril, la direcció estatal de Ciudadanos encara no ha confirmat cap llista ni candidat a l’alcaldia d’Alcoi. 

Per altra banda, davant la possibilitat, cada vegada més ferma, que finalment es confirme la candidatura de Rosa García, apareix també l’opció d’una escissió de Ciudadanos Alcoi per part dels que volen ser representats per José Miguel Antolí.

En qualsevol cas, la direcció alcoiana ens comunica que ara toca treballar per les eleccions autonòmiques i generals. José Miguel Antolí valora la situació.

– Quin escenari ens poden deixar els resultats de les eleccions generals?

Després de tants anys d’alternança en el poder entre PSOE i PP, és el moment ideal perquè acabe el bipartidisme definitivament. El país necessita un canvi, i eixe canvi solament pot vindre d’un partit com Ciudadanos, i de la mà d’un líder sòlid i ben valorat com Albert Rivera. Pel bé d’Espanya, espere que Ciudadanos, o bé guanye les eleccions, o bé tinga un paper decisiu per a garantir l’estabilitat del país en un moment molt delicat.

– A nivell autonòmic, què podem esperar?

Nosaltres esperem millorar els resultats respecte a les anteriors eleccions, de tal manera que això ens permeta governar, o si no és possible, ser decisius en la formació del govern. Venim de quatre llargs anys de “Govern del Botànic”, caracteritzats per molt poca gestió, però molt de discurs buit de contingut. El nostre candidat, Toni Cantó, ja ha manifestat que estaria disposat a reeditar en la Comunitat Valenciana un pacte “a l’andalusa”.

– Les eleccions locals què ens poden portar?

Poden deixar-nos moltes sorpreses, per la qual cosa en Ciudadanos estem treballant dur des de ja fa temps per estar en primera línia i poder prendre decisions per aconseguir traure a la nostra ciutat de la paràlisi en la qual es troba, la qual comporta com a principal conseqüència la pèrdua d’habitants i de capitalitat any rere any. Hem preparat un bon programa per a governar, estem preparats per a fer-ho.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *