foradia pressupostparticipatiualcoi

Sandra Obiol: “confiem que les eleccions ens duguen governs progressistes i compromesos”

• “La ciutadania, en l'àmbit espanyol, valencià o alcoià necessita governs d'esquerra que vetllen pels seus interessos i per ampliar els seus drets" • "A Alcoi clarament l'opció que millor ho representa és Guanyar Alcoi”.

S’aproximen nous comicis que deixaran pas a un nou panorama polític. Amb una gran quantitat de població que encara no ha decidit el seu vot, són moltes les possibilitats i molts els possibles escenaris que es poden materialitzar. Fins que no arribe el moment no es podran extraure conclusions fermes. Però sí que podem conèixer les interpretacions que fan les diferents forces polítiques. Ens les comenten les nostres candidates i candidats a l’alcaldia d’Alcoi. 

La ciutadania, en l’àmbit espanyol, valencià o alcoià necessita governs d’esquerra que vetllen pels seus interessos i per ampliar, no només mantenir, els seus drets i cobrir les seues necessitats”, així opina Sandra Obiol, candidata a l’alcaldia des de la plataforma municipal Guanyar Alcoi.

Quan li preguntem per la seua opinió respecte a les eleccions locals, autonòmiques i generals, ens comenta que “és complicat fer prediccions al respecte. De fet, crec que són una mala estratègia, perquè se centren massa a mirar sempre al joc de relacions dels partits i no a com es pot respondre a les necessitats de les persones”.

Guanyar Alcoi sosté que la seua naturalesa és de plataforma municipalista, “perquè creiem fermament que els governs de proximitat són els més eficients en respondre a les necessitats de les persones. Per eixe motiu el que reclamem és que els governs en altres instàncies territorials col·laboren amb nosaltres perquè des de la feina ben feta, el rigor i el coneixement es puguen resoldre els principals problemes de la gent i es faça amb una perspectiva de llarg termini, no només amb improvisacions o bé amb decisions que canvien repetidament”.

I en aquest sentit, assenyala que algunes de les necessitats que reclama la ciutadania són: “educació, feina digna, serveis de qualitat, igualtat…”.

En aquesta línia d’argumentació, des de Guanyar “confiem que les eleccions, als tres nivells, ens duguen governs progressistes i compromesos en aquestes fites. A Alcoi clarament l’opció que millor ho representa és Guanyar Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *