foradia cdturisme

Toni Francés: “la Generalitat reeditarà el Govern de l’esquerra i les millores del Botànic”

· "Gràcies a Vox, el PP i Ciudadanos s'estan escorant cada vegada més cap a la dreta" · El pronòstic que fa Francés és que les eleccions estatals donaran una majoria suficient al bloc de l'esquerra

S’aproximen nous comicis que deixaran pas a un nou panorama polític. Amb una gran quantitat de població que encara no ha decidit el seu vot, són moltes les possibilitats i molts els possibles escenaris que es poden materialitzar. Fins que no arribe el moment no es podran extraure conclusions fermes. Però sí que podem conéixer les interpretacions que fan les diferents forces polítiques. Ens les comenten les nostres candidates i candidats a l’alcaldia d’Alcoi.

Segons l’actual alcalde d’Alcoi, Toni Francés, la situació política , amb tots els canvis que hi ha tingut durant els últims anys, està donant lloc a la conformació de dos grans blocs polítics: el de la dreta “que, gràcies a Vox, està escorant al PP i Ciudadanos cada vegada més cap a la dreta“; l’altre bloc és el de “centreesquerra“, amb PSOE i Unidas Podemos.

El pronòstic que fa Francés és que les eleccions estatals donaran una majoria suficient al bloc de l’esquerra per tal que “Pedro Sánchez puga dur a terme les seues polítiques“.

Pel que fa a l’àmbit autonòmic, Francés remarca els canvis i millores que ha suposat l’Acord del Botànic i el fet de fer fora al PP de la Generalitat després de molts anys, on la corrupció i l’especulació han sigut protagonistes. Durant aquesta legislatura s’han dut a terme avanços socials, econòmics i polítics que, segons Francés els votants reconeixeran en les urnes.

Partint del fet que “l’època de les majories absolutes s’ha acabat“, Francés espera que les eleccions autonòmiques donen com a resultat “la reedició del Govern de l’esquerra“.

A nivell local, l’escenari polític que tenim és d’una gran fragmentació de partits que aspiren, amb possibilitats, a formar part del Consistori. Això comptant que Guanyar i Podem no es presentaran junts a les eleccions, i que Ciudadanos està plantejant una escissió. Així i tot “l’esquerra continuarà guanyant les eleccions, sent el PSOE el més votat, inclús millorant els resultats que va traure en 2015“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *