foradia subscriutegrat

Els Sergents d’Alcoi fan el seu homenatge a les Festes

Les festes de Moros i Cristians s'han ajornat, i encara no sabem si aquest any podrem gaudir de la festa als nostres carrers.

En la jornada del diumenge 12 d’abril, molts alcoians i alcoianes esperaven amb ganes el dia de la Gloria, però a causa de la situació provocada per la crisi sanitària la Gloria ha sigut altre dels actes que no s’han pogut celebrar

Els alcoians i alcoianes més festers esperaven amb il·lusió l’arribada del 12 d’abril, dia que anava a celebrar-se la Gloria Major. Un dia per anar calfant motors de cara a la festa, un dia de celebració en el qual els carrers del centre de la ciutat s’omplin de gent, de música, i de festa.

Malauradament, enguany per culpa de la situació provocada per aquesta crisi sanitària del coronavirus, tots els actes relacionats amb les festes de Moros i Cristians s’han ajornat, i encara no sabem si aquest any podrem gaudir de la festa als nostres carrers.

Van ser molts els que van celebrar la Glòria a la seua manera des dels seus balcons i les seues cases, està clar, que la gent té ganes de festa siga com siga. I és per això, que 15 dels Sergents que hem tingut al llarg de la història dels nostres Moros i Cristians, van preparar un homenatge, per a què poguérem gaudir d’una arrancà de Glòria des de les nostres cases. En aquest vídeo es veuen a aquests càrrecs formant a ritme del pasdoble ‘Chordiet’.

Sens dubte un gran homenatge per al món de la festa, i, en general per a tot el poble d’Alcoi.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *