foradia subscriutegrat

Jornada de portes obertes a l’IES Andreu Sempere d’Alcoi

• Serà el dia 16 d'abril, entre les 9 i les 13h. En cas de no poder assistir el centre ofereix la possibilitat de concertar una visita personalitzada.

L’IES Andreu Sempere d’Alcoi celebra unes jornades de portes obertes perquè tot qui vullga puga conéixer les infraestructures, el personal treballador i els mètodes pedagògics que du a terme. Serà el dia 16 d’abril, entre les 9 i les 13h. En cas de no poder assistir el centre ofereix la possibilitat de concertar una visita personalitzada.

A banda dels cursos d’ESO, és l’únic centre a la ciutat que ofereix les tres modalitats de batxillerat: batxillerat de ciències i tecnològic, batxillerat d’art i batxillerat d’humanitats i ciències socials.

Destaca la implantació que ha dut a terme del programa d’innovació educativa Aula Dinàmica d’Aprenentatge, amb l’objectiu de facilitar la transició entre primària i secundària, incorporar metodologies actives a l’aula i donar resposta a la diversitat de l’alumnat.

L’Andreu Sempere ha iniciat també un procés d’internacionalització gràcies als programes Erasmus+. Durant els cursos 2018-19, 7 professores del centre han realitzat formació a Portugal, França i Itàlia (Acció Clau 101) i des de gener ha posat en marxa un intercanvi escolar amb un centre de la República Txeca (Acció Clau 219) amb la finalitat de contribuir a la millora de la competència lingüística i digital de l’alumnat participant.

Un altre dels projectes que destaca és el Programa d’Excel·lència, amb el qual es pretén motivar l’alumnat d’altes capacitats per la recerca del coneixement i per les implicacions socials de la recerca en els àmbits científic, humanístic i artístic, mitjançant la realització i defensa d’un treball d’investigació sobre un tema concret, usant una metodologia científica per tal d’obtenir unes conclusions sobre el problema plantejat i investigat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *