foradia subscriutegrat

Empresaris i comerciants de Gandia s’impliquen contra la violència de gènere

• “Els empresaris hem de ser conscients que cal estar en alerta continua contra la violència de gènere". • "Una part important per a la resolució del problema és poder garantir l’estabilitat econòmica de les dones víctimes perquè no tinguen por de deixar els seus agressors”

No mires cap a un altre costatés el lema d’una nova campanya de Gandia contra la violència masclista, en la qual s’han implicat associacions d’empresaris i comerciants del municipi. L’acció consta de diverses línies d’actuació, dirigides a la informació, conscienciació i participació per a la ciutadania, i amb ella es vol apel·lar a tota la població a la denúncia i actuació enfront del masclisme i la violència de gènere.

Els comerços col·locaran adhesius als aparadors, amb els principals telèfons d’acció per a actuar davant la violència de gènere, així com tindre al costat dels aparadors flyers amb tota la informació a l’abast de la ciutadania per a saber on acudir en cas de veure o patir algun cas de violència de gènere.

Els comerciants estem implicats en aquesta campanya i informarem als nostres clients. Només evitant un nou cas de violència masclista, ja serà un èxit”, ha assegurat el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo.

Els empresaris hem de ser conscients que cal estar en alerta continua contra la violència de gènere. I caldria anar més enllà. Pensem que una part important per a la resolució del problema és poder garantir l’estabilitat econòmica de les dones víctimes perquè no tinguen por de deixar els seus agressors”, ha explicat el representant de la Federació d’Empresaris de la Safor (FAES), Ramon Soler.

El principal objectiu, en definitiva, és traslladar a la ciutadania un missatge clar i concís en contra de la violència masclista. Dins de la campanya, s’ha realitzat un vídeo seguit les recomanacions de l’Observatori Estatal de Violència sobre la Dona. En ell, on s’han implicat dones i homes referents de Gandia, es trasllada un discurs fort i de rebuig cap al masclisme i els maltractadors.

L’acció s’emmarca dins dels Plans d’Igualtat que du a terme Gandia, municipi que està adherit, així mateix, a acords de prevenció de la violència de gènere com el Pacte Ciutadà Municipal contra la violència o el Pacte Valencià contra la violència de gènere, i masclista.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *