foradia subscriutegrat

‘Avancem en la lluita contra el càncer’, quarta trobada a Alcoi d’investigació

• Alcoi acollirà la quarta edició de la trobada d’investigadors i investigadores en càncer ‘Ciutat d’Alcoi’ • S'espera reunir a un centenar d’assistents, majoritàriament investigadors i investigadores de la Comunitat Valenciana, però també de caràcter internacional

Alcoi acollirà la quarta edició de la trobada d’investigadors i investigadores en càncer ‘Ciutat d’Alcoi’, que en aquesta ocasió rep el nom de ‘Avancem en la lluita contra el càncer’.

La trobada, que comença aquest dijous 25 d’abril i que consistirà en cinc simposis, espera reunir a un centenar d’assistents, majoritàriament investigadors i investigadores de la Comunitat Valenciana, però també de caràcter internacional, amb línies d’investigació en càncer.

L’objectiu de l’esdeveniment és donar a conéixer, en un context pròxim a la societat, els treballs que estan desenvolupant els investigadors i investigadores de la Comunitat Valenciana en l’avanç del coneixement i en la lluita contra el càncer en tots els seus aspectes.

Es pretén, a més, que el congrés servisca com un punt de trobada entre el personal d’investigació de la Comunitat Valenciana, per a fomentar sinergies entre diferents grups i disciplines.

Entre les novetats d’enguany es troba el seu trasllat a l’edifici de l’IVAM-CADA Alcoi, a més de desenvolupar-se en dues jornades consecutives, dijous i divendres.

La trobada es duu a terme a través de la iniciativa del CEM +QUEUNTRAIL, organitzador del Trail Solidari Alcoi, de la mà de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica (FISABIO), dependent de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana; i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, el Campus d’Alcoi de la UPV (Universitat Politècnica de València) i Nirvel Cosmetics.

La inauguració, que es du a terme el dijous de matí, té prevista l’assistència de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, junt amb la directora general d’Investigació, Innovació, Tecnologia i Qualitat, Ana María Ávila.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *