foradia barnasants

Festa reivindicativa per commemorar l’1 de Maig

• Hi haurà un esmorzar popular que s'iniciarà a les 9'30 h i que estarà seguit per parlaments, lectura de poemes i comunicats • Les actuacions musicals aniran a càrrec dels grups de rap Licor Colecta i de J. Sandin, a més de la intervenció de Raúl Ortiz

El 1r de Maig, el passeig de Cervantes d’Alcoi acollirà una festa reivindicativa per commemorar el dia de les treballadores i els treballadors. Convoquen CGT i Intersindical Valenciana, i conviden a totes les associacions, moviments socials i persones a títol individual que vulguen sumar-s’hi.

La festa reivindicativa consistirà en un esmorzar popular que s’iniciarà a les 9’30 h i que estarà seguit per parlaments, lectura de poemes i comunicats de les diverses entitats que vulguen intervenir-hi.

Les actuacions musicals aniran a càrrec dels grups de rap Licor Colecta i de J. Sandin, a més de la intervenció de Raúl Ortiz, que interpretarà conegudes cançons de protesta dels anys 70. Els dos sindicats organitzadors animen a la participació per recordar “que amb els drets de la classe treballadora no es juga, que cal posar fi a la precarietat a què ens espenta el model productiu capitalista per poder dignificar el treball en igualtat real i desenvolupat en harmonia social i amb l’entorn”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *