foradia pressupostparticipatiualcoi

Primer de Maig: Sou impressionants

CCOO PV agraeix la disposició i l'esforç de les persones que ens cuiden cada dia amb un video homenatge aquest primer de maig

Gràcies per recollir el nostre fem, netejar els nostres carrers,
Per cuidar els nostres avis,
per omplir la nostra cistella de la compra.
Per cuidar-nos, per curar-nos.

Gràcies sindicalistes per atendre la gent quan l’acomiaden,
per informar-los dels seus drets,
Sense horari, sense descans.

Aquest Primer de Maig, aplaudirem com cada dia, els aplaudiments estan bé, a mi m’agrada eixir al balcó, però aprofitaria per a dir que també m’agrada passar temps amb els meus pares i que les meues amigues passen temps amb els seus, que no caminen preocupats pels diners o que quan arriben a casa tinguen por d’haver-se’n infectat, per no tindre EPI, crec que és això de la protecció.

Vull també que no es quede ningú enrere i que s’assegure, com diu la meua mama, una renda mínima per als qui no tenen altres ingressos.

Gràcies per sostindre aquesta societat amb el vostre treball.
Sou impressionants.

1 de maig, una manifestació virtual

Com ja sabeu hui se celebra el Dia del Treballador, i des de CC.OO han fet el seu particular manifest per a defensar els drets de tots els treballadors

Cada 1 de maig se celebra el Dia del Treballador. Els carrers s’omplin de gent en manifestacions, reivindicant els drets que encara queden per aconseguir. En aquest particular dia, no hi ha manifestacions, ni discursos, però des de les nostres cases continuem reclamant els nostres drets.

Manuela Pascual ens ha deixat un testimoni, en el que manifesten el suport a les persones afectades per la pandèmia, i als treballadors que estan en primera fila lluitant contra la Covid-19.

A més a més, és un moment difícil per a molts treballadors i des de CC.OO demanen que per favor no es castigue a la classe treballadora.

Les treballadores i treballadors de la cultura al País Valencià ens animen a celebrar un Primer de Maig per fer possible un altre model social i econòmic que ens faça superar la Covid19 i els seus efectes sobre les nostres vides.

Antoni Miró

Rosana Pastor

Pau Alabajos

Núria Cadenes

Com participar en la cibermanifestació del Primer de Maig?

Tots ens els balcons i finestres, a les 13:30 hores, a més a més reivindicar l’1 de maig amb fotos a las reds socials.

Fes-te una foto o un vídeo amb un lema al•lusiu a la data, una reivindicació que compartisques o un text d’agraïment a les treballadores i treballadors que estan sostenint aquesta societat.

Per exemple: Visca el Primer de Maig; Pel treball decent; Treball i serveis públics; Un altre model social i econòmic és possible; El valor del treball; Per una renda mínima… utilitza la imaginació.

El puges a la xarxa social que preferisques: Twitter, Facebook, Instagram amb les etiquetes #JoSocPrimerDeMaig #UnAltreModelÉsNecessari #1DeMayoCCOO, entre les 13.30 i les 14.00 hores.

Per a seguir tot el dia els actes en directe des del Canal de Youtube de CCOO i a les 13 hores accedeix al canal de CCOO PV des de la web www.pv.ccoo.es

També esta preparat el concert pel canal de Youtube de CCOO y UGT a las 17:00h de la vesprada i aplaudiments de las 20 horas.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *