foradia subscriutegrat

Més de 12.000 persones fan de les festes d’Alcoi un espectacle únic

· Un acte tan popular i espectacular, que cada any millora i se supera, amb una creativitat artística que no té límits. · 65 bandes de música, festers, ballets, animals, carrosses, plataformes, treballadors... Amb l'ajuda de molts treballadors i organitzadors.

Es calcula que han sigut 12.000 les persones que han participat a les desfilades de les Entrades d’Alcoi, fent gaudir a milers de persones, locals i visitants. Un total de 65 bandes de música, festers, ballets, animals, carrosses, plataformes… Amb l’ajuda de molts treballadors i organitzadors.

Les televisions comarcals, autonòmiques i estatals han estat molt atentes al desenvolupament d’un acte tan popular i espectacular, que cada any millora i se supera, no a soles amb una organització cada vegada més adequada a la situació, sinó també amb una creativitat artística que no té límits.

Entre els convidats oficials, enguany la tribuna de festes ha comptat amb el Ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque; l’Ambaixador de Bèlgica en Espanya, Marc Calcoen; el President Generalitat, Ximo Puig; el conseller d’Economia Rafa Climent. Diversos secretaris autonòmics, directors generals, diputats nacionals i diputats autonòmics i provincials. També els alcaldes de ciutats de més de 50.000 habitants de la província d’Alacant, així com diferents els alcaldes de les comarques.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *