foradia subscriutegrat

Els Salesians acull l’encontre de professors d’un projecte europeu

• Sis centres de formació professional d’Europa participen en la iniciativa Erasmus+ 2015 ‘Teaching in the digital age’ • El projecte pretén augmentar la qualitat de l’educació • Els participants a més descobriran la Font Roja i els llocs més emblemàtics de la ciutat d’Alcoi •Del 19 al 23 d'octubre

Erasmus+ 2015, és una iniciativa pensada per a tres cursos acadèmics 2015-18, que pretén augmentar la qualitat de l’educació de FP a través de la motivació de professors de matemàtiques i mòduls professionals per a modernitzar els mètodes d’ensenyament amb un fort ús dels mitjans digitals.

Els Salesians acull aquest primer encontre titulat Erasmus+ 2015 Teaching in the digital age  un projecte europeu en el que participen altres cinc centres de formació professional de la República Txeca, Itàlia, Estònia, Turquia i Noruega.

A més del treball què els professors deuen enllestir en aquest encontre com ara afinar l’agenda d’activitats, els participants descobriran la Font Roja i els llocs més emblemàtics de la ciutat d’Alcoi.

L’Escola de FP Salesians Joan XXIII d’Alcoi fa d’amfitriona en aquest primer encontre de coordinació del projecte europeu Erasmus+ Teaching in the digital age . L’alcalde Toni Francés i el  regidor d’empresa i innovació, Manuel Gomicia, es van desplaçar a l’Àgora per conèixer esta aposta de la ciutat a favor de la innovació, l’emprededurisme i l’ensenyament.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *