foradia cdturisme

El Sant Jordiet posa punt final a la primera edició de festes d’Alcoi amb el reconeixement BIC

• S’ha produït l’aparició del Sant Jordiet, representat pel Xiquet Álvaro Santacreu, sobre el Castell d’Alcoi • Després s'ha llançat un majestuós castell de focs artificials que ha enlluernat als milers de persones que no s'han volgut perdre l'espectacle

Durant la vesprada del Dia de l’Alardo, els cristians han reconquerit el Castell d’Alcoi, que ha estat mig dia ocupat per les forces orientals. Ho han fet a través de l’escenificació de l’Estafeta i Ambaixada cristiana. El Centre de la ciutat ha estat tot el dia envoltat de soldats disparant amb els seus arcabussos, que ressonaven en tota la ciutat i més enllà.

Al final de la vesprada, la imatge de Sant Jordi El Xicotet ha sigut traslladada des de la Parròquia de Santa Maria fins a l’Església del Sant per part dels capitans i alferes d’ambdós bàndols, amb les seues respectives filaes, el Sant Jordiet amb la seu filà, i l’Assemblea General de l’Associació.

Just després, s’ha produït l’aparició del Sant Jordiet, representat pel Xiquet Álvaro Santacreu, sobre el Castell d’Alcoi. I després s’ha llançat un majestuós castell de focs artificials que ha enlluernat als milers de persones que no s’han volgut perdre l’espectacle. Així arriba el punt final de les festes de Moros i Cristians d’Alcoi, la primera edició amb el reconeixement de Bé d’Interés Cultural.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *