foradia subscriutegrat

La Salle finalista en l’Olimpiada d’Economia

Aquestes Olimpiades d'Economia consisteixen en prendre decisions sobre una empresa, on tots els participants tenien una empresa amb la mateixa situació i un cas real de mercat.

IMG-20140412-WA0020

Els dos alumnes guanyadors junt el profesor del Col.legi la Salle Alcoi./ lesmuntanyes.com

Enhorabona a Rafa Gisbert de col.legi La Salle d’Alcoi de segon de batxillerat per haver quedat tercer classificat en les Olimpíades d’Economia de la Universitat d’Alacant. Ara haurà de presentar-se a la fase nacional que se celebrarà pròximament a Ceuta.

També enhorabona Rafa Sorolla, alumne de 2º de batxillerat en el col.legi La Salle d’Alcoi, ha quedat semifinalista en l’àmbit nacional en un concurs d’Economia organitzat per ESIC. Només el sector d’Alacant i Murcia ha comptat amb més de 180 participants.

Aquestes Olimpiades d’Economia consisteixen en prendre decisions sobre una empresa, on tots els participants tenien una empresa amb la mateixa situació i un cas real de mercat. Cadascun triava les seues pròpies decisions (fixar un preu, que campanyes de publicitat fer, nombre de venedors… molts paràmetres). Al final de cada fase les empreses amb millors resultats seguien en el concurs i les que no s’eliminaven.

Font: Col.legi La Salle


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *