foradia subscriutegrat

Alumnes CEIP El Romeral visiten a l’Harmònica Alcoiana

Els alumnes del CEIP El Romeral han conegut la història de l’Harmònica Alcoiana des de que es va crear en 1915.

romeralEls alumnes de 5é del CEIP El Romeral han visitat l‘orquestra de pols i plectre tan genial que tenim a Alcoi com és l’Harmònica Alcoiana, i ha estat un plaer visitar una agrupació local que prompte compleix els cent anys.

Els alumnes del CEIP  ‘El Romeral’ han conegut la història de l’Harmònica Alcoiana des de que es va crear en 1915 i fins l’actualitat,  han pogut estudiar i escoltat els diferents instruments de corda que la formen: bandurrí, bandúrria, llaüt, sonora, guitarra, arxillaüt, etc.

LHarmònica Alcoiana ens han mostrat les seues instal·lacions, el repertori que utilitzen, la indumentària per als concerts, escoltar música en directe i sobretot han gaudit plenament els alumnes del CEIP  ‘El Romeral’ dels professionals que els han rebut.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *