foradia cdturisme

Les candidatures locals comencen la campanya electoral

• A tan sols 11 dies d'obtenir els resultats electorals estatals i del País Valencià, comença una nova campanya política • Les alcoianes i alcoians podran decantar el seu vot cap a una de les 8 candidatures

A tan sols 11 dies d’obtenir els resultats electorals estatals i del País Valencià, comença una nova campanya política. Culminarà el dia 24 a la nit, el temps just per a deixar un dia de reflexió abans que la ciutadania vote, el dia 26, i trie els seus representants municipals i europeus (en la majoria del territori estatal, també autonòmics).

Les alcoianes i alcoians podran decantar el seu vot cap a una de les 8 candidatures que es presenten, una més que en els últims comicis locals. Totes aquestes candidatures han arrancat la seua campanya electoral el primer minut del dia 10 de maig, a les 00:01 de la nit.

Recordem els noms dels candidats alcoians. Toni Francés pel PSOE. Sandra Obiol per Guanyar. Naiara Davó per Podem. Màrius Ivorra per Compromís. Rosa Garcia per Ciutadans. Quique Ruíz pel PP. David Andrés per Vox. I Maria Dolores Calero per Tercera Edad en Acción.

Recordem també quin va ser el resultat en les eleccions del 2015: PSOE: 9.830 vots, 9 regidors; Guanyar Alcoi, 6.070 vots, 5 regidors; Ciudadanos: 4.926 vots, 4 regidors; Partit Popular, 4.883 vots, 4 regidors; Compromís, 3.958 vots, 3 regidors; UPyD, 1.083 vots, 0 regidors; i Canviem Entre Tots, 619 vots, 0 regidors.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *