Foradia ajualcoitel

Rafa Climent: “hem de consolidar i avançar en les polítiques del Pacte del Botànic”

· El balanç dels resultats electorals a les Corts Valencianes resulta “molt positiu: Compromís es consolida com una força decisiva al País Valencià”. · Aquest resultat pot aprofitar per a consolidar i avançar en les polítiques que ha dut a terme, que s’han centrat en rescatar a les persones

El murer Rafa Climent ha tornat a ser elegit aquesta legislatura com a diputat de les Corts Valencianes, en representació la comarca d’El Comtat, on la seua formació, Compromís, ha sigut elegida com a primera força política. El balanç dels resultats electorals a les Corts Valencianes resulta, des del seu punt de vista, “molt positiu: Compromís es consolida com una força decisiva al País Valencià”.

Pel que fa a la perduda de la formació de dos escons respecte a l’anterior legislatura, Climent valora que ha sigut conseqüència especialment de la repartició de vots que ha fet la Llei d’Hondt, entrant a la institució altres partits com Vox.

En qualsevol cas, Climent conclou dient que les valencianes i valencians han donat la confiança de nou a l’Acord del Botànic, “que aquest resultat pot aprofitar per a consolidar i avançar en les polítiques que ha dut a terme, que s’han centrat en rescatar a les persones, millorar el territori i la vida de la gent”.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *