foradia subscriutegrat

Aroa Mira: “la gent ha donat una lliçó als partits que han clavat tanta por”

· "La gent no és tonta i no ha volgut votar a uns partits que volen tornar enrere en la història" · Les forces progressistes no han de permetre que les forces més reaccionàries aconseguisquen introduir el seu discurs

La regidora alcoiana Aroa Mira ha quedat a pocs vots de ser elegida com a diputada de les Corts Valencianes pel PSOE. La valoració que fa dels resultats electorals és molt positiva: “la gent ha donat una lliçó als partits que han clavat tanta por. Perquè la gent no és tonta i no ha volgut votar a uns partits que volen tornar enrere en la història”.

En aquesta línia, ens comenta que una de les tasques que les forces progressistes han de dur a terme és la de no permetre que les forces més reaccionàries aconseguisquen introduir el seu discurs i dur a terme les seues polítiques.

Des del seu punt de vista, ara des de les Corts Valencianes toca continuar duent a terme les línies de treball del Pacte del Botànic. Per la seua banda, continuarà treballant des de l’Ajuntament d’Alcoi fins que finalitze la legislatura municipal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *