Foradia ajualcoitel

El Consell de Cultura aprova els primers projectes

• El Consell de Cultura aprova els primers projectes que es duran endavant amb la partida del pressupost 2019 • Els projectes de les 5 comissions han estat acordats per unanimitat

Per primera vegada des de la creació del Consell de Cultura ara fa un any,  s’han aprovat els primers projectes amb els quals treballarà cada comissió.

Cada comissió va presentar diferents propostes, les quals es van votar i aprovar per unanimitat. La suma de la inversió de tots els projectes no arriba als 60.000 euros (12.000 per comissió) de la partida assignada el que permetrà augmentar les iniciatives.

A la comissió d’Arts Plàstiques es van aprovar:

  • Concurs a l’aire lliure de pintura ràpida, ral·li fotogràfic modernista i taller d’art impressió en 3 D. El pressupost estimat per aquestes activitats és de 7.900 euros.
  • En Arts Escèniques s’ha confirmat dur endavant una Mostra Nacional de Teatre Amateur, amb 12.000 euros de pressupost.

A la comissió de Música i Audiovisuals:

  • Jazz en la Setmana Modernista i un curs de percussió, el pressupost total és de 7.100 euros.
  • En Patrimoni Cultural, es realitzarà un estudi d’antics espais industrials, nous per art i recuperació d’oficis, pressupostat en 12.000 euros.

Finalment en llibres i literatura, s’ha adoptat l’acord per fer el Premi Isabel-Clara Simó de narrativa, valorat en 10.000 euros.

El regidor de Cultura, Raül Llopis destaca «el treball que ha dut endavant cada comissió, han fet molt bé la seua feina, respectant el pressupost i buscant iniciatives diferents».

Font: Redacció./


ajuntalcoi

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *