Foradia elgrat

Xixona s’adhereix a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana ‘L’Exquisit Mediterrani’

• El director general de Turisme, Josep Gisbert, ha visitat Xixona i ha mantingut una trobada amb l'alcaldessa de la localitat, Isabel López

Xixona ha presentat la seua sol·licitud a l’adhesió a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana i la seua marca ‘L’exquisit Mediterrani’. El director general de Turisme, Josep Gisbert, ha visitat el municipi alacantí de Xixona, on ha mantingut una trobada amb l’alcaldessa de la localitat, Isabel López.

La Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana té com a missió connectar i crear nodes en el territori per a preservar i desenvolupar la gastronomia pròpia amb paràmetres d’autenticitat, innovació i sostenibilitat com a recurs turístic de “primer ordre” a través de la marca ‘L’Exquisit Mediterrani’.

El director general de Turisme, Josep Gisbert, ha ressaltat que “la nostra marca L’Exquisit Mediterrani aporta valor a la nostra gastronomia posant en relleu la qualitat extraordinària del nostre territori i manera de vida”.

Turisme i Xixona es coordinaran en el desenvolupament d’aquesta xarxa i en concret dels esdeveniments ‘Tapejant amb Torró per Xixona’ i ‘Fira de Nadal de Xixona’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *