foradia cdturisme

‘Bocados de Cine’, una mescla de gastronomia i cinema

Ja és la huitena edició d'aquest esdeveniment culinari que enguany aproparà la cuina al sèptim art gràcies als vídeos receptes elaborades per professionals de la cuina

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de restaurants de la localitat, han organitzat la huitena edició de Bocados de Cine.

Un esdeveniment que ajuntarà la gastronomia amb el cinema gràcies a vídeos de receptes elaborades per grans professions de la cuina.

‘Receptes de pel·lícula’, títol que reben aquests vídeos, estaran al canal de Youtube de Bocados de Cine i en les xarxes socials, i en ells s’explicaran pas a pas com elaborar grans plats que apareixen en pel·lícules en les quals la Cuina i gastronomia són les protagonistes.

A més, també hi haurà entrevistes als responsables de cadascun dels restaurants per tal de conéixer millor la seua història.

Els restaurants que participaran són: SaboreArte, que realitzarà una recepta basada en la pel·lícula ‘La cocinera del presidente’, Almar que farà un plat de la cinta ‘Vatel’, el film Chocolat serà reinterpretat per Fusta, i Casa Manolo cuinarà Ratatouille, de la famosa pel·lícula de Disney Pixar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *