foradia pressupostparticipatiualcoi

Jornada a la Font Roja de bones pràctiques ambientals en allotjaments d’interior

Els estudiants han pogut passejar pels voltants de l'Hotel Rural Masia La Mota a la Font Roja

La Universitat d’Alacant ha ofert la “Jornada sobre bons Ambientals en Allotjaments Turístics” dirigit a professionals del sector i a estudiants del curs d’1 crèdit en l’Estació Científica Font Roja Natura UA /CEMA.

L’Hotel Rural Masia la Mota ha estat l’escenari triat per a inaugurar la jornada on el seu gerent Indira Amaya González els ha ofert un recorregut per les instal·lacions.

Amaya els ha explicat tot sobre la importància de la separació de residus, la utilització de bombetes leds, aprofitament dels recursos hídrics, abocament certificat per Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Ha estat l’ocasió perfecta per a parlar sobre la creació de producte turístic basant-se en el respecte a l’ecologia i la sostenibilitat, oferint activitats com el senderisme, rutes a peu i rutes a cavall, totes elles activitats compatibles amb el respecte al medi ambient.

Els estudiants han pogut passejar pels voltants de l’Hotel Rural Masia La Mota. Cal recordar que en aquesta finca s’està aprofitat la recuperació del cultiu d’olivars centenaris i noves plantacions per a produir oli verge extra amb el segell ecològic del CAECV.

Una vegada acabada aquesta visita els estudiants han pogut dirigir-se al Parc Natural Font Roja per a conéixer l’equipament d’ús públic en espais naturals, els manuals de bones pràctiques ambientals i la seua aplicació als projectes d’hostaleria i restauració i una visita guiada als recursos eco turístics públics al voltant del Santuari de la Font Roja.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *