foradia subscriutegrat

Quique Ruíz aposta per convertir en zona de vianants el Centre de la ciutat

El Partit Popular d'Alcoi es compromet a convertir en zona de vianants el Centre històric de la ciutat

La recuperació del barri és un dels grans objectius anunciats pel candidat a l’Alcaldia. Quique Ruíz es compromet a crear nous aparcaments i a reduir els impostos per a generar nous negocis al centre de la ciutat.

Per a aconseguir-ho, la candidatura proposa a més incentius fiscals, reforçar la seguretat i introduir canvis en la normativa urbanística per a facilitar la creació de nous negocis. La proposta del PP es basa en la lectura de matrícules a través de cambres per a permetre el pas de veïns, comerciants i serveis.

El candidat subratlla que la conversió en zona de vianants del barri exigeix crear noves places d’aparcament. Ruiz destaca la possibilitat de generar una gran bossa d’estacionament en la zona de La Riba, a esquena del carrer de Sant Nicolau, amb capacitat per a 400 places.

“La proposta de conversió en zona de vianants compta amb el suport de veïns i comerciants, que valoren que hi haja alternatives per a aparcar i tinguen la possibilitat d’accedir als seus habitatges”, detalla el candidat.

Per a regenerar el Centre destaca el canvi de la normativa urbanística per a fer compatible en un mateix edifici l’ús residencial i el d’oficines. “És una proposta pensada per a carrers com El Tap, Santa Rita o San Mauro, amb pisos del segle XIX que no són atractius per al mercat. Oferim una alternativa per a aconseguir estudis de disseny o despatxos de professionals perquè no volem que es queden buits”, detalla el candidat.

La mesura va acompanyada d’ajudes a les obres de reconversió de pisos en oficines i subvencions per al lloguer a empreses de recent creació. Aquest ús completarà el de pisos per a estudiants que ja s’ha generat al carrer de San Francisco.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *