foradia subscriutegrat

Estefania Blanes diputada a Les Corts valencianes l’única veu alcoiana al govern autonòmic

Estefania Blanes, diputada d’Unides Podem-Esquerra Unida a les Corts Valencianes: “El que demana la gent és un verdader canvi i un revulsiu a Alcoi. Perquè és necessari donar un futur millor als nostres fills i filles”

Estefania Blanes és la portaveu del grup municipal Guanyar Alcoi de la legislatura que ara s’acaba, i aquest dies ha recollit l’acta de diputada d’Unides Podem-Esquerra Unida a les Corts Valencianes.

La diputada alcoiana Estefania Blanes fa front a aquest repte amb la intenció de defensar els interessos de la ciutadania de les comarques al parlament valencià.

Aixi mateix la diputada ale Corts explica que “porte molt de temps implicada en temes polítics, ja no soles a les institucions sinó també al carrer. I el que la gent demana i està esperant és que hi haja un vertader canvi i un revulsiu a la nostra ciutat”. 

Estefania Blanes, delineant de professió i activista a diferents organitzacions cíviques remarca que “com conec Guanyar Alcoi, conec la gent i sé que és gent amb ganes de fer moltes coses, m’he decidit a participar i formar part de Guanyar Alcoi”.

En un nou vídeo de presentació de la candidatura, Blanes junt a la cap de llista Sandra Obiol incideixen en la importància de posar en marxa inèrcies i dinàmiques diferents per aconseguir resultats diferents.

Estefania Blanes tanca candidatura municipal de la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi. Blanes, que ha estat portaveu del Grup Municipal durant la legislatura que ara acaba, ahir va prendre possessió com a diputada autonòmica, i serà l’unica diputada alcoiana a les Corts. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *