foradia subscriutegrat

Rubén Martínez dona suport a Naira Davó en l’acte de Podem a Alcoi

Naiara Davó "necessitem un govern fort i ampli que puga atendre les necessitats de la gent."

El síndic d’Unidas Podem a Les Corts, Rubén Martínez Dalmau, afirmava que “venim a donar-li suport a la que serà la primera Alcaldessa de la democràcia d’Alcoi, i al seu equip”

Amb una ampla assistència de gent al Passeig de Cervantes s’ha desenvolupat l’acte central de la campanya de Podem a les Eleccions Municipals del 26 de maig 2019. L’acte ha estat acompanyat per les diputades d’Unides Podem Mari Tere Pérez, Héctor Illueca i el síndic d’Unidas Podem a Les Corts valencianes Rubén Martínez Dalmau. 

La candidata a l’Alcaldia d’Alcoi, Naiara Davó, ha destacat que “la fortalessa d’Alcoi és la seua gent. Tenim la capacitat de lluitar pel que volem i reinventar-nos.Tenim clar que no venim a fer les mateixes coses. Venim a fer-ne d’altres. I d’una altra manera. Amb vosaltres. Totes juntes. Perquè si és pot. Perquè Podem.”

Mentre, el Diputat d’Unidas Podemos al Congrés, Héctor Illueca, va explicar que “hem de tindre clar que les coses xicotetes que afecten al dia a dia de la gent s’han de pensar en gran. Això és fer política de qualitat.”

I Mari Tere Pérez, diputada d’Unides Podem al Congrés va remarcar “la necessitat que les dones joves tingam espai en les institucions i feminitzem la política”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *