foradia cdturisme

Servei d’ambulàncies per a facilitar el dret al vot a persones que el requerisquen

Fins al pròxim 23 de maig podreu realitzar la sol·licitud, cal cridar a l'Assemblea Local de Creu Roja Espanyola d'Alcoi al telèfon 965332244

La Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana, amb motiu de la celebració de les Eleccions Municipals i al Parlament Europeu del 26 de maig i en col·laboració amb la Creu Roja, ha previst un transport per a facilitar el dret a vot a aquelles persones que el requerisquen.

El servei es pot sol·licitar fins al pròxim 23 de maig a les 15 hores en les Juntes Locals de la Creu Roja corresponents a cada municipi, en el cas d’Alcoi, per a realitzar la sol·licitud cal cridar a l’Assemblea Local d’Alcoi al telèfon 965332244.

En concret, aquest servei d’ambulàncies, totalment gratuït, està orientat a la ciutadania que necessite aquest transport per motius d’edat, malaltia o trobar-se impedida.

Durant tota la jornada electoral, entre les 9.00 i les 14.00 hores i les 16 i les 20.00 hores, voluntaris de Creu Roja Espanyola recolliran a les persones que hagen sol·licitat el servei en el seu centre hospitalari, residència o domicili, les traslladaran al seu corresponent col·legi electoral i les portaran de tornada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *