foradia cdturisme

Obra Social Caixa Ontinyent lliura a Càritas Gandia un vehicle pel servei de l’entitat

L'aportació ha estat possible gràcies a un conveni entre Obra Social Caixa Ontinyent i Càritas Gandia i suposarà una inversió de 20.000 euros per part de l'entitat bancària

En un acte Obra Social Caixa Ontinyent ha lliurat a Càritas Gandia del vehicle que prestarà servei en diferents recursos de l’entitat com el Centre d’Atenció Integral (CAI), l’Economat, el transport de persones, la recollida de mobles, i campanyes diverses.

El lliurament del vehicle ha tingut lloc enfront de Caixa Ontinyent, en Passeig de les Germanies de Gandia. L’acord s’ha formalitzat en un acte en el qual han comparegut el Director de Càritas Interparroquial de Gandia, Eduardo Mahíques Estruch, i el Cap de la zona de la Safor de Caixa Ontinyent, Javier Sanchis Antolín. 

El director de Càritas Gandia, Eduardo Mahíques, ha agraït a Caixa Ontinyent el lliurament del vehicle i ha destacat “el paper tan important que poden tenir les entitats bancàries en accions com la d’avui i que ajudarà tantes persones”.

El Cap de la zona de la Safor de Caixa Ontinyent, Javier Sanchis, ha agraït a tots els que fan créixer a Caixa Ontinyent, perquè “gràcies a ells, l’entitat pot desenvolupar accions com la compra de furgonetes per a associacions sense ànim de lucre“.

Amb esta actuació, Caixa Ontinyent continua amb la seua política de revertir en cada població, i en forma d’obres socials, els beneficis que allí es generen. Així, en els últims anys, l’entitat ha destinat prop de 100.000 euros a diverses accions: l’adaptació d’un vehicle per a Asmisaf, l’edició de música de Setmana Santa (Marxes processonals), l’edició durant 5 anys del “Premi Teatre Ciutat de Gandia” i, especialment, la Càtedra d’Innovació posada en funcionament al Campus de Gandia, per a fomentar la innovació i el emprenedorisme entre els joves estudiants. Caixa Ontinyent compta actualment amb dues oficines a Gandia ciutat, una en el Grau i una altra en la població d’Oliva. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *