foradia subscriutegrat

Gandia sorteja 100 nits d’hotel entre els visitants que compartisquen la seua experiència

La iniciativa naix com una de les propostes que el sector empresarial de la ciutat va fer al departament de Turisme en l'última Mesa de Turisme • El termini per a participar-hi ja ha començat i finalitza el 30 de setembre a les 23.59 h.

L’Àrea de Turisme de Gandia sorteja 50 caps de setmana, entre els usuaris d’Instagram que compartisquen les seues experiències durant les seues vacances. Les bases legals del sorteig es poden consultar ací

Els instagramers podeu començar compartir les experiències des d’ahir 19 d’agost i fins el 30 de setembre a les 23.59 h. El sorteig es realitzarà l’1 d’octubre i les 100 nits d’hotel es podran gaudir des d’aqueix mateix dia i fins al 7 de març de 2021. 

A través de la xarxa social Instagram, a “stories” tendran que comentar com s’hi han sentit, quines coses hi han fet o quins llocs de la ciutat i la platja han descobert o són els seus favorits.

El regidor de Turisme Vicent Mascarell, “Els nostres turistes i visitants són els nostres millors ambaixadors, volem premiar la seua actitud en aquest estiu tan dur i agrair-los que siguen uns boníssims prescriptors del turisme de la ciutat”.

Aquesta iniciativa naix com una de les propostes que el sector empresarial de la ciutat va fer al departament de Turisme en l’última Mesa de Turisme.

El sorteig és un reconeixement a tots els turistes i visitants que any rere any trien Gandia per a gaudir les seues vacances i que enguany han demostrat més que mai la seua fidelitat, respecte i amor per la nostra ciutat.

“Els nostres turistes i visitants són els nostres millors ambaixadors, volem premiar la seua actitud en aquest estiu tan dur i agrair-los que siguen uns boníssims prescriptors del turisme de la ciutat… Des de l’Ajuntament donem un xicotet impuls al sector hoteler de la ciutat en aquesta temporada tan complicada”, en paraules del regidor, Vicent Mascarell.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *