foradia subscriutegrat

Per un Alcoi amb més de 60.000 somriures

Article per Toni Francés

Ahir diumenge, Alcoi va parlar, com es fa en democràcia, a les urnes, de manera lliure, tranquil·la però, sobretot, amb alegria. Més de 12.000 vots van inundar les urnes de paperetes amb el nom d’un equip de gent capaç de gestionar Alcoi, aconseguit que el partit socialista, amb 12 regidors fóra, de llarg, la força que més suport va rebre per part de la ciutadania. 

Fa pocs dies, presentant la meua candidatura per a ser, de nou, alcalde d’Alcoi, vos vaig demanar que el diumenge havíem d’anar a votar amb un somriure, perquè vivim a una ciutat única, perquè tenim la sort de decidir el seu futur i perquè som un poble valent, decidit, lluitador i positiu. I ahir, eixes 12.603 persones van somriure. I els seus somriures, ens van tornar, multiplicat per mil, tot el que hem fet durant els últims anys, recordant-nos que el treball, l’esforç, la lluita i la il·lusió per canviar Alcoi s’havia traduït en confiança. Hui, més que mai, vull dir-li una a una, a totes eixes persones, a eixes alcoianes i alcoians que lluiten cada matí pel seu futur, que poden estar segurs que eixa confiança és sagrada i que, la nostra honestedat, treball, alegria i força es multiplicarà els pròxims 4 anys amb més experiència, amb nous regidors, nous projectes i amb un compromís infranquejable per Alcoi i per Alcoi. 

Ha sigut una legislatura on, sens dubte, hem volgut per damunt de tot, tornar la il·lusió i cridar als de fora i als d’ací, que Alcoi és una ciutat important, referent, capital. Hem posat un somriure dels nostres barrancs i als nostres ponts, demostrant que «Alcoi en positiu» no era una frase, era una realitat per la qual hem treballat, dia a dia, racó a racó, sense descans. Gràcies per ajudar-nos, per creure, per aportar, per sumar. A totes i tots, gràcies, sense vosaltres no ho haguérem aconseguit! 

Gràcies a les 12.000 alcoianes i alcoians que ahir van confiar en nosaltres, als que sempre ho han fet i als que ho feien per primera volta, als que hem recuperat però, sobretot, gràcies als prop de 30.000 ciutadans que van depositar la seua opinió a una urna. Estic segur que totes i tots ahir van votar per un Alcoi millor. Però també a la resta, als que no poden votar per edat, xiquetes i xiquets amb els quals també fem Alcoi, eixa ciutat amiga de la infància que serà una ciutat de futur. Però, també als que no volen votar. A totes, vull escriure’ls també aquestes paraules perquè, per a ells i amb ells, governarem, com sempre hem fet, des del consens, el debat, l’acord i el respecte. Acceptant propostes positives per Alcoi, escoltant en el que podem fallar i agraint eixes crítiques que ens fan més grans i millors. Perquè tenim, de nou l’orgull i l’oportunitat de amb la nostra feina convéncer a més gent, voten o no voten, i voten a qui voten, per a que també diguen amb un somriure, que Alcoi és el millor lloc on poden, volen i estimen viure. Podeu estar segurs que no pararem fins aconseguir-ho! Per un Alcoi amb més de 60.000 somriures! 

Font: Toni Francés, candidat a l’alcaldia pel PSPV-PSOE./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *