lasarga ajualcoitel

L’Ajuntament d’Alcoi enllesteix les obres del Centre de Malalts Mentals per entregar-lo a la Conselleria

L’Ajuntament d’Alcoi recepciona les obres del CEEM · Amb l’anomenada acta de replanteig, les actuacions estan finalitzades i recepcionades i ja pot fer entrega de les instal·lacions a la Conselleria d’Igualtat i de Polítiques Inclusives

El passat divendres, a les instal·lacions del Centre de Malalts Mentals (CEEM), situades al Barranquet de Soler, es va fer efectiva la recepció de les obres per part dels tècnics municipals de l’Ajuntament. Amb l’anomenada acta de replanteig, les obres estan finalitzades i recepcionades i el Consistori ja pot fer entrega de les instal·lacions a la Conselleria d’Igualtat i de Polítiques Inclusives.

Aquest centre, de caràcter comarcal, és una infraestructura molt demandada pels malalts i les seues famílies i constarà de 40 places de residència i de 20 places de centre de dia. Les obres municipals han consistit en la climatització, actuacions contraincendis i telecomunicacions i han suposat, finalment, un cost de prop de 300.000 euros. El Pressupost de la Generalitat Valenciana reserva dos milions d’euros per equipar l’espai una vegada se signe la cessió d’aquest. La gestió del centre també serà de competència autonòmica.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *