lasarga ajualcoitel

Condol per la mort de Lionel Grau

Grau ha sigut una destacada figura dins del món empresarial alcoià però també és important destacar la gran implicació social que sempre tenia i participant activament en clubs com el CD Alcoyano o l’Enrile PAS Alcoi

foto lionel color0L’Ajuntament d’Alcoi vol donar tot el seu suport i solidaritat a la família, companys, amics i treballadors a causa de la mort de l’empresari i mecenes alcoià, Lionel Grau, en uns moments molt dolorosos.

Grau ha sigut una destacada figura dins del món empresarial alcoià però també és important destacar la gran implicació social que sempre tenia. Era col·laborador de diverses entitats socials en àmbits con la protecció dels animals o de ajuda a les persones.

La pèrdua de Grau també ha sigut un cop per l’esport alcoià. L’empresari era un puntal importantíssim ja que sempre estava al costat de nombroses entitats esportives exercint un important mecenatge peró, també, participant activament en clubs com el CD Alcoyano o l’Enrile PAS Alcoi.

L’alcalde, Toni Francés: “Ens ha deixat una persona única, difícil de repetir, un alcoià implicat en la seua ciutat, conegut i reconegut per moltes coses però, especialment, estimat per molts alcoians i entitats de la ciutat que sempre destacaven de Lionel que «amb ell, sempre es podia contar”. 

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *