foradia cdturisme

Alcoi destina 20.000 euros a una nova edició de pressupostos participatius per a xiquets

La Regidoria de Democràcia Participativa i Transparència de l'Ajuntament d'Alcoi, en col·laboració amb la d'Educació, ha posat novament en marxa el projecte 'Educació per a la Participació Pressupostos-Participatius per a Xiquets i Xiquetes

L’Ajuntament d’Alcoi ha destinat una partida pressupostària al projecte ‘Educació per a la Participació’, dotada de 20.000 euros.

Es tracta d’un projecte de sensibilització i foment de la Participació Ciutadana per a joves en edat escolar. Enguany, enfocat a l’alumnat de tercer de l’ESO dels centres educatius públics i concertats d’Alcoi i el CLIA (Consell Local d’Infància i Adolescència). La partida està pensada per a dur a terme les propostes viables seleccionades realitzades per l’alumnat, fins a completar l’import pressupostari consignat a aquest efecte. Les activitats es duran a terme durant el segon semestre de l’any 2019.

El procediment

El primer pas va ser fer sessions en cada una de les aules. Després es va dur endavant una  primera sessió de presentació del projecte, reflexió sobre què és l’oci i les seues característiques, on es van veure les propostes i es va fer una primera priorització.

Des de l’ajuntament s’ha fet una valoració de les propostes i s’ha vist quines són viables, després s’ha dut endavant una segona sessió de priorització final de les propostes, que va tancar el divendres 7 de juny en el CCJ amb l’acte de clausura amb representació de l’alumnat.

11 propostes

En total es duran endavant 11 activitats, que són les següents: Taller de defensa personal, taller de teràpia amb gossos, torneig de baseball, torneig de paintball, setmana gastronòmica de les cuines del món, convivència jove amb grups de música locals, jornada d’airsoft, treballar valors treballant mitjançant el hip hop, concurs de fotografia temàtica, taller d’art (dibuix i pintura) i casa del terror.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *