foradia subscriutegrat

Al voltant de 3.400 escolars participen en Les Escoles Poliesportives d’Iniciació d’Alcoi

La iniciativa es porta avant en el seu propi centre educatiu

Transcorregut el primer mes des que s’iniciara el nou curs de les EPIS, “Escoles Poliesportives d’Iniciació”, en els 13 centres educatius de la ciutat d’Alcoi, les valoracions d’alumnat, professorat i tècnics és molt positiva.

Des del Centre d’Esports es coordina el projecte que pretén implementar en els escolars de tot el cicle de primària, al voltant d’uns 3.400, l’adquisició d’hàbits saludables (lluita contra el sedentarisme i l’obesitat infantil) a través de la iniciació en esports menys habituals; inculcant valors de respecte i joc en equip; i proporcionant en els alumnes un bagatge psico-motriu a través d’una formació bàsica esportiva que potencie les seues capacitats físiques, socials, emocionals i cognitives, contribuint així a la seua formació integral.

En total realitzaran durant tot l’any al voltant d’unes 900 sessions. Les modalitats esportives és aquesta nova edició són: judo, atletisme, gimnàstica artística, colpbol, pilota valenciana, orientació, goalbol, esgrima, volley adaptat i balonkorf.

Des del Centre d’Esports agraïm la implicació a tots els col·lectius en el desenvolupament d’aquest programa durant el passat curs, especialment a la comunitat educativa, i comuniquem que ja estem preparant amb moltes ganes i il·lusió el projecte EPIS 2019/20“, ha destacat l’edil d’Esports, Miguel Juan Reig.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *