foradia cdturisme

Les piscines municipals inauguren l’estiu a Alcoi

Després de les actuacions en algunes de les instal·lacions, l'Ajuntament obri el divendres 14 de juny les tres piscines municipals, fins el 8 de setembre

Alcoi obrirà les tres piscines municipals aquest divendres amb un reforç en la seguretat de les instal·lacions José Trenzano i Caramanxel. Des del 14 de juny fins al 8 de setembre serà la temporada de bany en aquests dos recintes i en Batoy.

El regidor en funcions d’Esports, Alberto Belda, ha anunciat que es mantendran els preus. A més a més, ha explicat que s’ha dut a terme la millora la seguretat en les piscines de l’Eixample i la Zona Nord en dos vessants. Tant en la piscina municipal com en la de Caramanxel hi haurà taquilles individuals i també s’han instal·lat càmeres de seguretat.

L’horari de les piscines serà de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores i els abonaments ja es poden retirar en l’oficina del Centre d’Esports.

Compromís en la millora de les instal·lacions

Les piscines municipals d’Alcoi van tancar 2016 amb un total de 15.662 usuaris. L’horari d’obertura era igual per a totes les piscines, tots els dies, també, de 10 a 20 hores. Durant el mes de juny van anar 5.123 persones i 10539 al juliol.

Per millorar les instal·lacions a la Piscina José Trenzano, ja es va instal·lar, fa dos anys, una barana en tota la grada, a més de diferents treballs d’arranjament i reparació en els gots de les 2 piscines. Per la seua banda, la piscina del Polisportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, van reparar les dutxes i van instal·lar més pèrgoles per tema d’ombres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *