foradia cdturisme

Innovació i tecnologia apleguen als parcs d’Alcoi

Ahir es van estrenar els nous jocs interactius de la plaça Santa Rafael Maria que ha estat remodelada aconseguint que siga totalment accessible, estant preparada també per a casos d'emergència. Els jocs interactius són els primers d'aquest tipus que s'instal·len en Espanya.

Al barri de la Zona Nord d’Alcoi es va estrenar ahir el primer parc de tota Espanya amb una realitat virtual. L’alcalde, Toni Francés, va estar presidint l’acte. En el que es va explicar que l’objectiu de construir aquest parc ha sigut poder unir tecnologia i entreteniment entre els més menuts.

Donat que vivim en una societat repleta de tecnologia, s’ha elaborat aquest espai perquè els xiquets puguen establir un joc grupal, senzill i dinàmic, sense eixir de l’univers tecnològic. L’alcalde a més ha explicat que el que es pretenia era “guanyar espais per a la ciutadania totalment accessibles”.

La plaça Santa Rafael Maria, al costat del col·legi Les Esclaves d’Alcoi, és on s’ha establert aquest parc, una zona molt transitada pels veïns d’aquest barri, però que no obstant això no s’havia aconseguit fins al moment, donar-li un entorn més agradable. Però amb la inauguració del parc, les famílies podran gaudir d’un espai didàctic i innovador.

En una de les zones que encara segueix en obres, el que es pretén fer, és establir unes peces de formigó recobertes d’herba per a facilitar l’accés al col·legi, en el cas que hi haguera alguna emergència. D’altra banda, seran els pares i tutors els encarregats del comandament d’aquesta realitat virtual, per evitar que els xiquets utilitzen el mòbil al parc, i fomentar així el joc col·lectiu entre els menuts.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *