foradia subscriutegrat

Vicent Luna: “Els catalans tenen infinitat de motius per estar tan emprenyats amb l’Estat espanyol”

Presentem al següent protagonista dins la nostra secció de 'El poble és savi', el professor Vicent Luna

El que passa a Catalunya clama al cel. Els catalans tenen infinitat de motius per estar tan emprenyats amb l’estat espanyol i per voler ser independents“.

L’opinió del professor Vicent Luna respecte al tema del ‘procés’ és clara. “Resulta que després d’estar aprovat pel Congrés i el Senat, que ja el van retallar, i ser ratificat en un referèndum pel poble, dotze jutges d’un tribunal polititzar se’l van ‘cepillar’” (com digué l’inefable Alfonso Guerra).

Zapatero els va mentir (“Apoyaré la reforma del Estatuto que apruebe el Parlamento català“), després Rajoy no els deixà votar en una consulta que no era vinculant, els envià la policia per apallissar-los, provocà l’exili i l’empresonament dels líders polítics i aplicà el 155. I per acabar-ho d’embolicar el “socialista Sánchez es nega a dialogar“.

Luna denuncia que “injustament” l’estat i les seues cloaques” continue “reprimint, empresonant, censurant, mentint, apallissant, subornant“. “Tard o d’hora Catalunya serà independent. I ho serà perquè la majoria del poble ho vol aconseguir, d’una manera pacífica“.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *