foradia subscriutegrat

Miguel Poveda, Karen Souza, Els Pets i Manel Fuentes en les ‘Nits al Castell’ a Xàtiva

Jazz, cantautors veterans i rostres televisius al potent programa d'enguany • El 20 de juliol és el torn d’uns mítics catalans, Els Pets

Les nits d’estiu agafen un altre color a Xàtiva durant juliol. És envejable com la ciutat valenciana ha estat capaç d’arribar ja a les 22 edicions del seu famós programa Nits al Castell. Unes vetlades de somni que fan, de cada nit de dissabte del mes estival, les delícies sensorials dels assistents i que no fan més que augmentar la qualitat amb cada edició.

El flamenc engega les Nits

El concert inaugural de les Nits al Castell de Xàtiva arranca, i molt fort, el 6 de juliol amb un gran representant del flamenc a Espanya: Miguel Poveda. Serà el primer en oferir un tast de la gran degustació musical que conforma el programa.

La proposta jazzística vindrà de Karen Souza, cantant argentina que ha passat per estils com ara el ‘house’, i que arriba el 13 de juliol a Xàtiva.

El 20 de juliol és el torn d’uns mítics catalans, Els Pets, amb motiu de l’aniversari del seu 30 aniversari, de 1989.

“L’exèrcit que vindrà”
La cançó més estretament lligada a l’actualitat política que viu el país, és part del seu treball discogràfic Som (RGB Suports, 2018). Després de cinc anys d’exili creatiu. Orgullosos dels seus 55 anys, i defugint un fals esperit d’adolescent, s’han presentat en aquest disc tal com són. El 20 de juliol es presentaran al Festival Nits al Castell de Xàtiva de Xàtiva Turismo

Finalment, Manel Fuentes, famós per presentar Tu cara me suena, tancarà el festival el 27 de juliol. El popular periodista televisiu català és un admirador confés de Bruce Springsteen, a qui versiona.

L’oferta, ben variada, està servida. Les entrades pels espectacles musicals a les Nits del Castell de Xàtiva poden adquirir-se a través d’Instanticket.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *