foradia subscriutegrat

Torna el MIMA festival a Alcoi

El proper dissabte 14 de juny torna la sisena edició del MIMA Festival, el Mini-Festival Independent de Música d'Alcoi amb grups valencians amb renom nacional.

MIMAfestival

Sorgit de la iniciativa d’un grup de persones a títol individual, el MIMA Festival pretén acostar al públic alcoià les propostes més capdavanteres del moment, suplint així la falta d’iniciativa de les administracions públiques.

El pròxim 14 de juny arriba al pub Bad Voodoo d’Alcoi (carrer Joan de Joanes, 1) la sisena edició del MIMA Festival, el Mini-Festival Independent de Música d’Alcoi. Després d’una reeixida cinquena edició, el Bad Voodoo torna a ser escenari únic del MIMA però amb el millor cartell possible dels darrers anys.

Grups valencians amb renom nacional seran els protagonistes absoluts d’aquest 2014, amb alguna aportació de la casaque sumarà forces en aquesta festa de la música independent, única proposta d’aquestes característiques que es celebra en aquests moments a Alcoi i, molt possiblement, a les nostres comarques.

El cartell d’aquest 2014 estarà format per Tórtel (cap de cartell, qui arriba a Alcoi per primera vegada per presentar-nos el seu nou disc ‘La gran prueba’, molt aclamat per la crítica), Julio Bustamante (tota una eminència i una referència indiscutible dels músics valencians, presentant ‘Viento desatado’), Mox Nox (un dels grups de recent formació que més sorpreses està donant a la música escrita en la nostra llengua, també per primera vegada a Alcoi presentant ‘Damnatio Memoriae’), Mr. Perfumme (darrer fitxatge del segell col·laborador del MIMA Malatesta Records presentant ‘Amor, amor, amor), Stéphanie Cadel et la Caravane (música amb records de la ‘chanson française’) i, com dèiem, gent de casa com són Pelandruska (presentant el seu nou disc ‘bodes, batejos i circumsicions’).

El MIMA Festival es celebrarà al Bad Voodoo d’Alcoi el pròxim 14 de juny. Les entrades ja estan a la venda al mateix pub i a altres establiments com ara el Bar Nou Tonell a un preu de 5 €. El mateix dia del festival també es vendran a la taquilla a només 7 €.

Font: Organització MIMA Festival


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *