foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi ofereix 200 llocs de treball amb el programa “Avalem joves”

Avalem Joves, és una estratègia que ha dissenyat la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, i el Servei Valencià d'Ocupació i Formació • Els interessats hauran d'inscriure's al més aviat possible a "Garantia Juvenil"

L’Ajuntament d’Alcoi llança el programa “Avalem Joves” de la Conselleria d’Economia de la Generalitat Valenciana que està dirigit a joves menors de trenta anys sense experiència laboral. Ofereix un contracte d’un any a l’administració local, per joves amb graus, llicenciatures o cicles formatius. En titulacions com ara administratiu, educadors infantils, magisteri, tècniques de manteniment, sociòlegs o ADE entre moltes altres.

El projecte va incrementant-se cada edició, ja que en la primera es van contractar uns 150 joves i en 2018 la xifra va augmentar a 200. Aquest fet va incrementar la subvenció fins a 30%. Enguany encara està esperant-se la resolució, a més tindran preferència aquells joves que tinguen estudis mitjans o superiors.

El regidor d’Ocupació, Alberto Belda, destaca aquesta decisió: “Si bé és cert que en les dues edicions ja hem comptat amb personal qualificat, amb molts bons resultats, tant per la seua feina en l’administració com per la posterior inserció laboral d’aquestes persones, enguany, volem incidir en aquest perfil. En 2017 i 2018 vam prioritzar els perfils no qualificats, ja que hi havia molta gent en aquesta situació a la qual calia donar una oportunitat, ara creiem que és important incidir més en els perfils qualificats, apostant per retenir talent local i preparar professionals amb experiència a l’administració, un perfil molt buscat per diferents tipus d’empreses”.

Els joves que vulguen participar en aquest projecte, han d’inscriure’s obligatòriament al programa de “Garantia Juvenil” al que es pot accedir online, per telèfon o al centre Labora a Alcoi. L’Ajuntament recomana inscriure’s com més aviat millor donat que, d’aprovar-se la subvenció de la Generalitat Valenciana, els terminis per seleccionar els joves seran prou ajustats.

Aquest projecte està també cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). L’Ajuntament ha fet molts esforços per aconseguir eixa subvenció, degut que per all programa “Avalem joves” s’ha demanat una subvenció de dos milions d’euros i una segona al voltant dels tres milions d’euros.

Avalem Joves, és una estratègia del Conselleria d’Economia de la Generalitat Valenciana, al cap davant el conseller Rafael Climent, i el  Servei Valencià d’Ocupació i Formació

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *