foradia pressupostparticipatiualcoi

El PP lamenta que s’haja reduït un 79% la contractació joves a Alcoi després de les eleccions

La regidora dels populars, Lirios Garcia, adverteix de "l'ús electoralista" que el govern municipal del PSOE va fer amb els fons que la Generalitat destina a la contractació de gent jove

El Partit Popular d’Alcoi ha denunciat que l’Ajuntament de la localitat haja reduït un 79% les contractacions del pla Avalem Joves després de les últimes eleccions locals.

Segons la regidora dels populars, Lirios García, el govern municipal socialista ha fet un “ús electoralista” dels fons que la Generalitat ha destinat per a la contractació de gent jove.

Els populars informen que en l’exercici de 2018-2019, l’Ajuntament va contractar a 195 joves, mentre que en 2019-2020, ja després d’eleccions, el nombre de contractats va baixar fins als 41.

Aquesta reducció, també es reflecteix als imports econòmics concedits per la Generalitat per a finançar el pla, i és que, segons les fonts del PP, en 2018-2019, es va comptar amb una subvenció de 3.121.718 euros, i en aquesta última edició la quantitat ha disminuït fins als 647.424 euros.

Crida poderosament l’atenció que el Govern s’haja esforçat a aconseguir una important quantitat de fons abans de les eleccions i que després d’aquestes hagen baixat de manera abismal“, ha explicat Lirios García.

Avalem Joves, és el Pla Integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020, que va dur a terme la Conselleria d’Economia i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació que té com a objectiu millor l’ocupació entre els joves de la Comunitat Valenciana.

La regidora popular ha explicat que és necessari comparar les dades i respondre a una qüestió: “Estem realment davant polítiques que fomenten l’ocupació, o davant accions de propaganda electoral? Quan s’ha presumit de l’elevat nombre de joves contractats, i el Govern redueix aquestes xifres després d’unes eleccions, per desgràcia la resposta obeeix a una gestió interessada i partidista“.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *