foradia mediambient

Alberto Belda, regidor d’Educació: “El medi ambient té una importància màxima, parlem del futur del planeta”

L’educació a través de Desplastifica’t. Parlem amb Alberto Belda, regidor d’Educació a Alcoi

Alcoi té un compromís amb el seu futur que passa, com sempre, per cuidar el Medi Ambient. Parlem de l’èxit de la campanya Desplastifica’t a Alcoi: un projecte que naix gràcies als centres adherits a la Xarxa Unesco, i que ha assumit recentment l’Ajuntament d’Alcoi.

Diferents iniciatives de col·legis i instituts, i des del departament de Medi Ambient, conflueixen en un mateix objectiu: fer del nostre planeta un lloc més amigable. Parlem amb els representants implicats en el projecte Desplastifica’t en la ciutat d’Alcoi.

Una idea comú: educar des de la base és primordial. Els xiquets i les xiquetes són els futurs veïns i veïnes de la ciutat d’Alcoi; han d’aprendre de manera entretenguda que el medi cal respectar-lo.

“Hem de posar el focus en el plàstic”. Des de la regidoria d’Educació d’Alcoi ho tenen clar. Ho explica el regidor, Alberto Belda: “És d’importància màxima: parlem del futur del planeta”.

L’Ajuntament d’Alcoi va acceptar la moció presentada pels tres centres de la ciutat, per la Unesco, on es demanava donar difusió a la campanya i afavorir la sensibilització entre els ciutadans.

La primera gran actuació fou el passat 5 de juny mitjançant un stand en l’Esport en 3D, dedicat a Desplastifica’t, on van repartir bosses de reciclatge i fullets explicatius. “No obstant, des de l’Ajuntament ja portem temps conscienciant sobre el medi ambient, amb els tallers d’oli, visites a l’ecoparc, tallers de les tres ‘R’, de paper, entre d’altres”.

Belda explica que treballen amb prop de 296 centres d’Infantil a Batxillerat. “Cada volta s’està prenent més consciència”, diu.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *